Μπορεί να μην έχουν βάλει ακόμα μπροστά για το διαζύγιο, όμως Χρήστος Δάντης και Φλώρα Θεοδώρου έχουν ήδη ξεκινήσει μια απίστευτη κόντρα με αφορμή το σπίτι που μένει αυτή τη στιγμή η Φλώρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων μέσω του δικηγόρου του και ζητάει από την εν διαστάσει σύζυγό του να φύγει από το σπίτι το οποίο αγόρασε ο ίδιος με προσωπικό του δάνειο.


Οι δυο τους λοιπόν θα τα πούνε στα δικαστήρια στις 23 Ιουλίου και από τις δηλώσεις του δικηγόρου του Χ. Δάντη, ο τραγουδιστής είναι έξαλλος με την πρώην σύζυγό του.

«Δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για το διαζύγιο. Απλώς πέρασε πολύς χρόνος με υποσχέσεις, διαβεβαιώσεις και… μπλα μπλα και τελικά αποδείχθηκε ότι όλο αυτό είχε σκοπιμότητα να μένουμε σε 250 τ.μ., να μην πληρώνουμε και άσε τον Δάντη να κόβει το λαιμό του», λέει ο κ. Καπερνάρος.

Με τα ασφαλιστικά μέτρα ο τραγουδιστής ζητά να του αναγνωριστεί η κατοχή του σπιτιού και να διωχθεί η Φλώρα Θεοδώρου από την περιουσία του, όπως λέει ο δικηγόρος του.

Η διαμάχη αναμένεται σκληρή, αφού η πρώην σύζυγος του Χ. Δάντη σε προηγούμενες δηλώσεις της στο STAR είχε ξεκαθαρίσει ότι δικαιούται να μένει στο σπίτι αυτό, το οποίο χαρακτήρισε οικογενειακή εστία που εγκατέλειψε ο τραγουδιστής.

Η συνέχεια λοιπόν στα δικαστήρια…