Κάτι παραπάνω από θετικά είναι τα μηνύματα που                  παίρνουν στον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Γκούτι και πλέον κυριαρχεί η αισιοδοξία για αίσιο τέλος στην μεταγραφή του σουπερστάρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Το τελευταίο τέτοιο μήνυμα, ήρθε από τον Ραούλ Μπράβο, ο οποίος εκτίμησε ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει.


 

"Ολα εξαρτώνται από την πρόταση που θα του κάνει η ομάδα", σχολίασε ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος έχει αναλάβει και το....ψηστήρι στον πρώην συμπαίκτη του. "Αυτό που ξέρω είναι ότι η Μπεσίκτας έχει εκφράσει ενδιαφέρον και δείχνει πραγματικά να τον θέλει. Κοιτάξτε, αυτό που ξέρω είναι ότι στις εφημερίδες γράφονται τρελά ποσά που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Ο Γκούτι δε θα μείνει στη Ρεάλ και ψάχνει ομάδα. Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός του κάνει πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου νομίζω ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα".
 
Στο μεταξύ, ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, Σωκράτης Κομινάκης, ετοιμάζεται για ταξίδι και ήδη η αναχώρησή του έχει φουντώσει τα σενάρια για την περίπτωση του Γκούτι.