Αυλαία σήμερα (25/6) το πρωί για τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Αυλαία και για τηνΕλένη Μενεγάκη, που στο φινάλε της εκπομπής της έβγαλε... λόγο! Τι είπε η ωραία Ελένη για την χρονιά που πέρασε και γιατί ευχαρίστησε την αδερφή του πρώην άνδρα της;

Εμφανώς συγκινημένη και κουρασμένη - και με όλους τους συνεργάτες της στο πλευρό της - η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε για την φετινή σεζόν τους τηλεθεατές και έδωσε ραντεβού μαζί τους για το φθινόπωρο, αφού η συνεργασία της με τον Alpha θα συνεχιστεί κανονικά και τη νέα σεζόν. Κάπως έτσι πέφτει η αυλαία ίσως της πιο δύσκολης χρονιάς για την Ελένη Μενεγάκη στην τηλεοπτική της καριέρα. Μίας χρονιάς, που είδε τον γάμο της να διαλύεται και την ίδια να απομακρύνεται από τον θρόνο της και την κορυφή της AGB.

''Θέλω να ευχαριστήσω πάνω απ' όλα τους συνεργάτες μου. Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια που έκλεισα σήμερα στο πρωινό πρόγραμμα. Όλο τον κόσμο που συνεργάστηκα φέτος. Και αυτούς που είναι γύρω μου και τα παιδιά στο γραφείο και στο κοντρόλ.  Τα παιδιά στις κάμερες. Την παραγωγή μας. Και τους ευχαριστώ πολύ γιατί φέτος ώρες ώρες είχαν πολύ κουπί να τραβήξουν. Έπρεπε να είναι πιο... πιο... πιο... για να μπορεί να παρασέρνει ο ένας τον άλλον.'' είπε η Ελένη κάνοντας παράλληλα έναν μίνι απολογισμό της φετινής σεζόν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως και η αναφορά της στην αδερφή του πρώην συζύγου της, την Αγλαϊα Λάτσιου. ''Θέλω να ευχαριστήσω την Αγλαϊα, γιατί περάσαμε πολύ δύσκολα μαζί φέτος. Σε πολλά επίπεδα, αλλά μαζί... Και αυτό το μαζί έχει σημασία.'' είπε η Ελένη, που συνεργάζεται με την Αγλαϊα Λάτσιου στην οργάνωση παραγωγής της εκπομπής εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η Ελένη διευκρίνισε επίσης ότι ποτέ δε ζήτησε από τους υπεύθυνους του σταθμού να μην παίζουν θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, αλλά ευχαριστεί τους πάντες στο κανάλι για τον σεβασμό που έδειξαν.

Έκλεισε τον αποχαιρετηστήριο λόγο της δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη και με μότο... ''η ζωή είναι ωραία''!

Με τον Ματέο, σίγουρα, Ελενίτσα μας!