Μπορεί να πάσχει από αλωπεκία και να είναι αναγκασμένη να φοράει περούκα, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την Kayla Martell να αναδειχθεί Mις Delaware και να διεκδικεί πλέον τον τίτλο της ομορφότερης κοπέλας στις ΗΠΑ!


Η 21χρονη διεκδίκησε τον τίτλο της Μις Delaware μαζί με άλλες 15 υποψήφιες και τα κατάφερε, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα τόσο σε όσους θεωρούν την ομορφιά ως κάτι πλαστικό, όσο και σε όσους πάσχουν από αλωπεκία.

Η Kayla άρχισε να χάνει μαλλιά στην ηλικία των 10. Ωστόσο, ουδέποτε σταμάτησε να ονειρεύεται την στιγμή που θα βρισκόταν στην πασαρέλα αντιμέτωπη με τις υπόλοιπες φιναλίστ.

Μάλιστα, από τις 5 φορές που διεκδίκησε τον τίτλο, τις 2 εμφανίστηκε χωρίς την ξανθιά περούκα που χρησιμοποιεί!

«Νομίζω ότι θα είμαι καλύτερη Μις Delaware και Μις Αμερική χωρίς την περούκα», δήλωσε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και δεν δίστασε να την αφαιρέσει on air, εμψυχώνοντας ένα κοριτσάκι 5 ετών με το ίδιο πρόβλημα υγείας που καθόταν δίπλα της.

Η 21χρονη Kayla έχει καταφέρει να συγκινήσει τις ΗΠΑ, όπου 4,7 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από την ίδια ασθένεια. «Κάποιες φορές οι άνθρωποι αισθάνονται άβολα όταν με βλέπουν χωρίς μαλλιά, όμως, αυτό είμαι», τόνισε.