Μπορεί να έγινε γνωστός από τον «Harry Potter», όμως, ο Daniel Radcliffe μεγάλωσε και ήρθε η στιγμή να πάρει το όπλο του. Έτσι, ο 20χρονος ηθοποιός θα ενσαρκώσει έναν Γερμανό στρατιώτη, στο remake της ταινίας «Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο»!



Αφήνοντας στην άκρη τα μαγικά, τα φίλτρα και τα ξόρκια, ο Daniel θα βρεθεί ανάμεσα σε βόμβες, νάρκες και πυρά, προκειμένου να υποδυθεί τον στρατιώτη Paul Baumer που πολεμά στα χαρακώματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Erich Maria Remarque, που μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη το 1930 και κέρδισε Όσκαρ καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας.

Ήδη, ο Daniel ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το τελευταίο «Harry Potter», ενώ από το2011 θα το «γυρίσει» στο μιούζικαλ,  αφού θα παίζει στο Μπρόντγουεϊ στο «Ηow To Succeed In Bbusiness Without Really Trying».

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν την Άνοιξη του 2012, ενώ ο παραγωγός της, Ian Stokell, δήλωσε πως ο 20χρονος «θα δώσει ευαισθησία και αθωότητα» στον πρωταγωνιστικό ρόλο.