Το «SentraGoal» σας έχει αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο προπονητής στον οποίο έχει εστιάσει ο Ολυμπιακός και το ταξίδι του Γιάννη Χρυσικόπουλου στην Ισπανία (πιθανότατα στη Μαδρίτη) για να συναντηθεί με τον 46χρονο κόουτς φανερώνει την...



...πρόθεση των Πειραιωτών να «κλείσουν» άμεσα τη συμφωνία με τον πρώην προπονητή της Βιγιαρεάλ.

Αυτή τη στιγμή Χρυσικόπουλος και Βαλβέρδε συνομιλούν σε ξενοδοχείο της ισπανικής πρωτεύουσας και η συνάντηση ξεκίνησε στις έξι παρά είκοσι ώρα Ελλάδας. Από τον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι από τη στιγμή που γίνεται το περιβόητο ραντεβού θα υπάρξει και συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Χρυσικόπουλος άλλωστε που είναι υπέρμαχος της επιστροφής του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό δε θα πήγαινε στην Ισπανία απλά για να μιλήσει με τον 46χρονο τεχνικό. Θεωρείται βέβαιο πως μετά τη χθεσινή σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ, ο Χρυσικόπουλος επικοινώνησε αμέσως με τον Βαλβέρδε και τον Ιμπάνιεθ και απλά το ταξίδι γίνεται για να «πέσουν» οι υπογραφές.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι από χθες ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ δεν έκρυβε την ικανοποίηση του μετά το τέλος της σύσκεψης, καθώς είχε εξασφαλίσει το «πράσινο φως» από τον Κόκκαλη για να προχωρήσει άμεσα τις διεργασίες για συμφωνία με τον Ισπανό.

troktiko.blogspot.com