Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων, αφού η Έρρικα Πρεζεράκου ξεπέρασε κατά πολύ την αντίπαλό της σε ψήφους.

Οι πληροφορίες αυτές λοιπόν αναφέρουν ότι στον τελικό η Έρρικα Πρεζεράκου συγκέντρωσε τις τριπλάσιες ψήφους από τη Ματθίλδη Μαγγίρα, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν υπήρξε μάχη σώμα με σώμα, αλλά αντίθετα επρόκειτο για… περίπατο της Έρρικας.

Επίσης όσον αφορά στον ημιτελικό, η νικήτρια του «Dancing with the stars» ξεπερνούσε κατά πολύ σε ψήφους και την Ματθίλδη Μαγγίρα και την Ευγενία Μανωλίδου. Η μονομαχία λοιπόν παίχτηκε ανάμεσα στην Ευγενία και τη Ματθίλδη, με τη δεύτερη να επικρατεί με 350 ψήφους διαφορά.

Όσον αφορά στην Πηγή Δεβετζή και στις αμφιβολίες που είχε εκφράσει για το αποτέλεσμα στη δική της ψηφοφορία, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη να την κερδίζει με 200 περίπου ψήφους περισσότερες, με αποτέλεσμα να φύγει η ελληνίδα ολυμπιονίκης.

Πάντως η Πηγή, μιλώντας στο «Super Star»  επιμένει ότι παρά το γεγονός ότι ζήτησε τα αποτελέσματα από την παραγωγή, ακόμα δεν τα έχει πάρει. Παρ’ όλ’ αυτά θέλει να τα αφήσει όλα πίσω της, μιας και το Dancing είναι παρελθόν.