Είπαμε κι εμείς, ότι η Μαριέττα φιλοτιμήθηκε να δώσει μια απάντηση για τα αίσχη που έγιναν πριν λίγες μέρες πάνω στο ιστορικό θωρηκτό «Αβέρωφ»!!!!

Αλλά μπαααα. Το αντίθετο μάλιστα!!!! Συνεχίζει κι αυτή και ο σύζυγός της την ίδια τακτική της σιωπής. Έστειλε μάλιστα και e-mail στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», που πρόβαλε και το θέμα για να τους πει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί όταν αναφέρουν πράγματα για το πρόσωπό της.

Γιατί η Μαριέττα, λέει ότι έπεσε θύμα χάκερ στο ίντερνετ και ότι το προφίλ Marietta Chrousala στο facebook, όπου εμφανίστηκε η δήθεν απάντησή της, δεν έχει καμία σχέση με την ίδια.

Συγκεκριμένα η κα Χρουσαλά – Πατίτσα στο e- mail της αναφέρει:

«Το προφίλ Marietta Chrousala στην ιστοσελίδα www. Facebook.com είναι ψεύτικο και ουδεμία σχέση έχει με το πρόσωπό μου. Θα παρακαλούσα θερμά να εξακριβώνετε τυχόν στοιχεία που αναφέρονται στο όνομά μου, πριν τη μετάδοσή τους με οποιονδήποτε τρόπο για να μην παραποιείται η αλήθεια».

Έξαλλη σου λέει η Χρουσαλά, με τον χάκερ που παίζει με το όνομά της. Αλλά εντάξει δεν είναι και η μόνη. Είναι πάρα πολλοί οι επώνυμοι που έχουν πέσει θύματα επιτήδειων στο ίντερνετ, οι οποίοι ανοίγουν σελίδες στο facebook χρησιμοποιώντας το όνομά τους.

Τελευταίο παράδειγμα η Κατερίνα Καραβάτου, που μάλιστα απευθύνθηκε και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.