Το όνομα του Άντμιρ Βλάνταβιτς είναι στην κορυφή της λίστας του Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι δυο τους συμφώνησαν και απομένει πλέον να τα βρουν η ΑΕΚ με τη Σάλτσμπουργκ. «Αγκάθι» το οικονομικό, το gazzetta.gr αναλύει τις λεπτομέρειες.



Κοντά στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Άντμιρ Βλάνταβιτς, ο οποίος «καίγεται» να συνεργαστεί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και μπορεί το οικονομικό να είναι ένα μεγάλο «αγκάθι», ωστόσο ο ίδιος πιέζει τη Σάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί ζητούν αρκετά, ωστόσο οι απαιτήσεις αναμένεται να πέσουν, ενώ υπάρχει περίπτωση να δοθεί και δανεικός!
Πάντως πληροφορίες του gazzetta.gr κάνουν λόγο πως ο 27χρονος μέσος έχει συμφωνήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφού πριν λίγες ημέρες συναντήθηκε στο εξοχικό του τεχνικού της ΑΕΚ, στο Μπλάγκαζ. Ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να φορέσει την φανέλα των «κιτρινόμαυρων», η παρουσία των Μπάγεβιτς, Γιάχιτς είναι επιπλέον κίνητρο, ωστόσο περιμένει τις συζητήσεις των δυο ομάδων.
«Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε με τον κ. Μπάγεβιτς, απομένει όμως να συμφωνήσουν και η ΑΕΚ με τη Σάλτσμπουργκ. Ξέρω πως ήρθαν σε επαφή, αλλά δεν ξέρω την πορεία των διαπραγματεύσεων. Οι περισσότεροι παίκτες θα ήθελαν να πάνε στην ΑΕΚ, ξέρω πως το κόστος της μεταγραφής θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα, ωστόσο, πιστεύω πως η τιμή θα μπορούσε να πέσει» τόνισε ο Βλάνταβιτς στο περιβάλλον του και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να παίξω στην ΑΕΚ, γιατί υπάρχει ο Μπάγεβιτς, ο Γιάχιτς, αλλά και γιατί είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα. Αισιοδοξώ, θέλω να παίξω στην ΑΕΚ, και ελπίζω πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα».

Ο Βλάνταβιτς θα επιστρέψει στις 6 Ιουνίου στην προετοιμασία της Σάλτσμπουργκ και καταλήγει «Ελπίζω ότι όλα θα πρέπει να ολοκληρωθούν πολύ σύντομα για να μπορώ να πάρω μέρος στην προετοιμασία της ΑΕΚ την 1η Ιουλίου».