Το Nooz.gr βρέθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 14/6-18/6 στο Los Angeles και την έκθεση Ε3 και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τη νέα έκδοση του MotorStorm για το PlayStation 3.

Αποστολή στο Los Angeles: Παύλος Παπαπαύλου

Η σειρά MotorStorm έχει περάσει τα "πάνω" της και τα "κάτω" της και κατά τη διάρκεια της έκθεσης Ε3, το Nooz κατάφερε να πιάσει στα χέρια του το DualShock 3 και να απολαύσει τον τίτλο τόσο σε κλασική, όσο και σε 3D έκδοση. Το τρίτο παιχνίδι της σειράς αγώνων που έκανε ντεμπούτο το 2005 κάνει πλέον μία μεγάλη στροφή, αφού για πρώτη φορά ξεφεύγει από τις δασώδεις περιοχές και τη ζούγλα και μεταφέρει τη δράση εντός πόλεων που καταστρέφονται ή είναι ήδη υπό διάλυση.

Το MotorStorm Apocalypse βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης εδώ και δύο χρόνια και ο οδηγός θα χρειαστεί να περάσει από διάφορες πόλεις, με τα στοιχεία του περιβάλλοντος να κλείνουν το δρόμο και να δημιουργούν επικίνδυνες συνθήκες αγώνων. Η ομάδα ανάπτυξης έχει εισάγει τρία διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, τα οποία αναλαμβάνουν από το να εισάγουν τον αρχάριο στη σειρά, μέχρι και να τινάξουν τη διασκέδαση στα ύψη για όσους είναι φανατικοί με το παιχνίδι. Πέραν των αντιπάλων, σε κάθε γύρο υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να πέσει πάνω μας ένα κτίριο ή να υποχωρήσει το έδαφος, αποκαλύπτωντας νέες διακλαδώσεις στο ίδιο επίπεδο.

Πλέον θα επιτρέπεται η παραμετροποίηση του οχήματος σε μεγαλύτερο βαθμό και ο παίκτης θα συναντά ακόμη και αγώνες που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πριν και μετά τους αγώνες, θα προσφέρεται δυνατότητα για αναβαθμίσεις των οχημάτων, έτσι ώστε να προστίθενται σε αυτά έξτρα δυνατότητες για turbo και καλύτερα κρατήματα στο οδόστρωμα. Όσον αφορά, τέλος, την online δράση μέχρι και 16 παίκτες θα μπορούν να συνδέονται διαδικτυακά και να αγνωίζονται για την κατάκτηση της νίκης.