Με τις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, που ξεκινούν την Παρασκευή 24 Ιουνίου, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των φετινών εξετάσεων των αποφοίτων Λυκείου.

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε σήμερα το μεσημέρι στη δημοσιότητα πληροφορίες για τα εξεταστικά κέντρα στα οποία θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι, υπενθυμίζοντας, παράλληλα, το πρόγραμμα των εξετάσεων, που ολοκληρώνονται την Παρασκευή 2 Ιουλίου.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων αφορούν τους αποφοίτους Λυκείου (ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ. κ.λπ.) και τους κατόχους πτυχίου Β΄ κύκλου Τ.Ε.Ε., οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην διαδικασία εισαγωγής σε σχολή για την οποία απαιτείται πρόσθετη εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα.

Διαβάστε το πρόγραμμα των εξετάσεων:

Οι εξετάσεις κατά ειδικό μάθημα θα διενεργηθούν ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 24/6/2010: ΑΓΓΛΙΚΑ 16.00 μ.μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/6/2010: ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ 11.00 π.μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/6/2010: ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 11.00 π.μ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/6/2010: ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ 16.00 μ.μ.
ΤΡΙΤΗ 29/6/2010: ΓΑΛΛΙΚΑ 16.00 μ.μ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 30/6/2010: ΑΡΜΟΝΙΑ 16.00 μ.μ.
ΠΕΜΠΤΗ 1/7/2010: ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ 11.00 π.μ.,
ΙΤΑΛΙΚΑ: 16.00 μ.μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/7/2010: ΙΣΠΑΝΙΚΑ 16.00 μ.μ.


Δείτε τον κατάλογο με τα εξεταστικά κέντρα:

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (ΠΛΗΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ)*

1. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια ή σε επιτροπή συγκέντρωσης μηχανογραφικών δελτίων αποφοίτων Τ.Ε.Ε. ή ΕΠΑ.Λ. (ομάδα Α΄) των γεωγραφικών περιφερειών Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Κρήτης, Νήσων Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου. Αναλυτικά τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:

Για τα ειδικά μαθήματα «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ» και «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ»
Η κατανομή των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα θα γίνει ως εξής:

Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της περιφέρειας της ΑΤΤΙΚΗΣ ή μηχανογραφικό δελτίο ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄) στην ίδια περιοχή:

1. Στο Ε.Κ. του 26ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Μαρασλή 10 - Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Γ.
2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αργυρούπολης (οδός Πολεμιστών 15-Αργυρούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Δ μέχρι και Κ.
3. Στο Ε.Κ. του Γενικού Πειραματικού Λυκείου Βαρβακείου Σχολής (οδός Μουσών και Παπαδιαμάντη - Ψυχικό) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και Ο.
4. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου (οδός Κηφισίας 213-Μαρούσι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Π μέχρι και Ρ.
5. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αλίμου (οδός Υψηλάντου και Θησείου - Άλιμος) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Σ μέχρι και Ω.
*Οι εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των ΑΓΓΛΙΚΩΝ θα διενεργηθούν στα εξεταστικά κέντρα που έχουν οριστεί από την οικεία Διεύθυνση ή Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.