Μαζί φαίνεται ότι είναι πάλι ο Γιάννης Μαρακάκης και η Έλενα Ράπτη. Ο ντόρος που προκλήθηκε από τα media γύρω από τον χωρισμό τους, μετά την χωριστή εμφάνισή τους στον γάμο του ζεύγους Λιάγκα -Σκορδά ήταν ηαφορμή για συναντηθούν, να συζητήσουν και τελικά να προσπαθήσουν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους.


Μπορεί ο Γιάννης Μαρακάκης και η Ελενα Ράπτη να έφτασαν ξεχωριστά στον γάμο και να κάθισαν σε διαφορετικά τραπέζια, μπορεί τότε ο γνωστός δικηγόρος να μην κατάφερε τελικά να ειδοποιήσει την βουλευτίνα για τα όσα είχε προλάβει να πει στους δημοσιογράφους για την μέχρι εκείνη τη στιγμή απουσία της, η συνάντησή τους όμως εκείνη φαίνεται ότι ήταν η αφορμή για να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Βλέπετε, μετά το... «τα κάναμε θάλασσα», ήρθε το... «πάμε μια βόλτα στη θάλασσα». Να πει ο ένας στον άλλον τα νέα του και να δουν πως θα βγουν να τα μαζέψουνε τώρα, που βούιξε ο τόπος για τον χωρισμό τους. Άλλωστε, οι φίλοι του ζευγαριού το έλεγαν ακόμα και όταν ήταν χώρια πως η σχέση του Γιάννη και της \'Ελενας «παρέμενε εκρηκτική σαν την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν», αφού «η σπίθα του έρωτά τους ακόμα σιγοκαίει».

Έτσι, «έγινε η σπίθα πυρκαγιά». Αυτό λένε τώρα οι φίλοι και το ζευγάρι προσπαθεί να δώσει το φιλί της ζωής στην πληγωμένη του αγάπη. Πάντως μετά τα όσα έπαθαν την τελευταία φορά, μάλλον θα αποφεύγουν τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Άλλωστε, όποιος έχει καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι...