Με... εξώδικο απαντά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην κόντρα που ξέσπασε με την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία κατέθεσε μήνυση κατά της παρουσιάστριας και σε δήλωσή της την αποκαλεί «άγνωστη, άσχημη και πρώην χορεύτρια βαρελιών».

«Η κ. Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν πρόκειται να απαντήσει σε πρόσωπα που αναπαράγουν αήθεις και αναληθείς διαδόσεις, επικαλούμενη την αξιοπρέπειά της και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, που εδώ και αρκετά χρόνια υπηρετεί με αίσθημα ευθύνης», αναφέρεται στο εξώδικο που έστειλε το δικηγορικό γραφείο του καλού της, Θέμη Σοφού.

Το τον έχει η Σταματίνα τον δικηγόρο στο πλευρό της; Πήρε την συμβουλή του και, ορίστε... ένα ωραιότατο εξώδικο με το οποίο «απαγορεύουμε ρητώς κάθε αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και αναμετάδοση κάθε αναφοράς σχετικής με την ανακύψασα διαφορά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Kάπου μπερδεύτηκε η παρουσιάστρια του Alter πάντως... Αντί να τα βάλλει με την Τζούλια για την φραστική επίθεση και την μήνυση, τα βάζει με όσους μιλούν για την μεταξύ τους κόντρα. Το είδαμε κι αυτό!