Στην Πύλο με τον Ματέο Παντζόπουλο είναι αυτές τις ημέρες η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star! Μπορεί η παρουσιάστρια να συνεχίσει τις συζητήσεις για την ανανέωση της εκπομπής της, ωστόσο, βρήκε ευκαιρία για ξεκούραση με τον καλό της φίλο.


Η οικοδέσποινα του «Καφέ» έφτασε στην Πύλοτο απόγευμα της Πέμπτης και διαμένει μαζί με τον Ματέο σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Μάλιστα, η εκδρομή ήταν... οικογενειακή, αφού η Ελένη κατέφτασε με το τζιπ της, το οποίοοδηγούσε ο αδερφός της και με τον καλό της φίλο, τον κληρονόμο της Misco ντε, στο πίσω κάθισμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παρέακι μένει σεπολυτελείς σουίτες πάνω στο κύμα, με την Ελένη να απλώνει το κορμί της σε εκείνη όπου πριν από λίγες εβδομάδες έμεινε η πριγκίπισσα Ράνια της Ιορδανίας.

Τι κι αν στην τελευταία της εκπομπή είπε πως δεν θα αποκαλύψει πού θα πάει διακοπές ούτε στην ίδια της την μάνα; Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πύλου την είδαν να βολτάρει παρέα με τον Μαθιό!

Όπως λένε οι πληροφορίες μας, η Ελένη θα μείνει εκεί μέχρι την Κυριακή για να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα, πάντα, με την καλή της την παρέα...