Tην «έφαγαν» η μοναξιά και το μαράζι την Kate Winslet, η οποία φαίνεται πως βρήκε νέο αμόρε 4 μήνες μετά το διαζύγιό της από τον Sam Mendes. Ποιός είναι ο εκλεκτός; Ο Louis Dowler, λένε οι φήμες, ένα πανύψηλο μελαχρινό μοντέλο!


Η 34χρονη ηθοποιός και το μοντέλο φημολογείται πως είναι μαζί εδώ και μερικές εβδομάδες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων σε πάρτι και από τότε είναι αχώριστοι.

«Έχουν βγει σε πολλά ραντεβού και τα πάνε πολύ καλά», δήλωσε κοινός τους φίλος στην εφημερίδα «News of the World».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Louis -που έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές καμπάνιες τουοίκου Burberry- δεν είναι σαν τα άλλα μοντέλα. Παρά την ομορφιά και την γοητεία του είναι προσγειωμένος, ενώ δηλώνει λάτρης του σερφ. «Βγαίνουν συχνά, αλλά είναι πολύ προσεκτικοί. Ο Louis είναι αξιαγάπητος και την κάνει να χαμογελά», πρόσθεσε.

Αυτό τον καιρό, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός διαμένει στη Νέα Υόρκη, όπου μετακόμισε μετά το διαζύγιό της. Μαζί της μένουν και τα δύο της παιδιά, η 9χρονη Mia και ο 6χρονος Joe.

Στο μεταξύ, ο σέξι νεαρός ζει μόνιμα στο Λονδίνο, αλλά προφανώς τα βρίσκουν μεταξυ φωτογραφήσεων, πασαρέλας και... αεροδρομίων!

Οι κακές οι γλώσσες, πάντως, λένε πως ο δεσμός της Kate με τον Louis μετρά κάτι παραπάνω από μήνες και το μοντέλο φέρεται ως το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της ηθοποιού.