Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης



Η προκήρυξη που έστειλε στα «ΝΕΑ» η Σέχτα Επαναστατών, με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια και συνεχίζει τιςαπειλές έχει ως εξής: 

Εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια Προκήρυξη από τη «Σέχτα» στα «ΝΕΑ»



Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται πλέον η προκήρυξη από την Οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», την οποία έλαβαν τα «ΝΕΑ» καιμε την οποία γίνεται η ανάληψη της ευθύνης για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας. 

Ταλαιπωρίας συνέχεια…

Αθήνα
Συνεχίστηκε και χθες η ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες στα αεροδρόμια της χώρας, λόγω της "λευκής απεργίας" των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, η οποία προκαλεί πολύωρες καθυστερήσεις πτήσεων. 

Που θα βρείτε βενζίνη τώρα! - Ποιά πρατήρια έχουν αποθέματα


Στην Αττική, τα περισσότερα πρατήρια που έχουν καύσιμα έχουν βάλει πλαφόν 20 ευρώ σε όσους θελουν να βάλουν βενζίνη στο ρεζερβουάρ τους.

Απαγορευτικό πτήσεων από την Τουρκία στις Κυπριακές Αερογραμμές


Αρνητικά απάντησε η Τουρκία στο αίτημα των Κυπριακών Αερογραμμών να χρησιμοποιήσουν τον εναέριο χώρο της
Η εταιρεία είχε υποβάλλει στην Άγκυρα σχέδια πτήσης για τα δρομολόγια Λάρνακας- Βρυξελλών και Λάρνακας- Αμστερνταμ, ύστερα από τα προβλήματα που είχε προκαλέσει η λευκή απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Αθήνα. Η κυβέρνηση της Κύπρου προχώρησε σε διαβήματα προς όλους τους αρμόδιους φορείς.

Συνεχίζουν την απεργία πείνας στις φυλακές των Τρικάλων



Για ένατη ημέρα συνεχίζουν την απεργία πείνας οι κρατούμενοι στις φυλακές Τρικάλων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απόρριψη μεγάλου ποσοστού αιτήσεων αδειών από τη διεύθυνση των φυλακών και για κακή συμπεριφορά υπαλλήλων.

Σήμερα, μάλιστα, ο αριθμός των απεργών πείνας αυξήθηκε από 200 σε 400 άτομα. 

Δεν κατεβαίνουν σε απεργία οι πρατηριούχοι - εμμένουν οι μεταφορείς

Δεν θα προχωρήσουν τώρα σε κινητοποιήσεις οι πρατηριούχοι, καθώς έπειτα από συνεννόηση με το υπουργειο Μεταφορών το επίμαχο άρθρο για τις αποστάσεις μεταξύ των πρατηρίων τίθεται σε διαβούλευση έως τις 4 Αυγούστου.  Πάντως το προεδρείο προειδοποιεί ότι θα προχωρήσει σε απεργία αν το συγκεκριμένο άρθρο δεν τροποποιηθεί.

Αποκάλυψη τώρα για τον πόλεµο στο Αφγανιστάν



¬ Οιδρυτής  της ιστοσελίδας Wikileaks Τζούλιαν Ασέιντζ δείχνει το πρωτοσέλιδο της βρετανικής εφηµερίδας «Guardian» που δηµοσιοποίησε µαζί µε τους «Νew Υork Τimes» και το  «Spiegel» τα χιλιάδες απόρρητα έγγραφα για τον πόλεµο στο Αφγανιστάν. Χθες ο Ασέιντζ έδωσε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο.
Μια πολύ διαφορετική εικόνα για τον πόλεµο του Αφγανιστάν από αυτήν που περιγράφει η αµερικανική κυβέρνηση διαµορφώνεται µέσα από τα 91.000 απόρρητα ντοκουµέντα που δηµοσιοποιήθηκαν από την ιστοσελίδα Wikileaks. Πρόκειται για τηµεγαλύτερη διαρροή απορρήτων στην ιστορία του αµερικανικού στρατού. 

Προκήρυξη της «Σέχτας» για τη δολοφονία του Σ. Γκιόλια...



Την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια φέρεται να αναλαμβάνει η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» με προκήρυξή της που εστάλη στις 2.30 το μεσημέρι στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Η απάντηση του tromaktikou στο "ΑΧΤΑΡΜΑΣ"

Το συκοφαντικό, ελεεινό, τραγικό και άθλιο blog tromaktiko, συνεχίζει να κοροϊδεύει τους αναγνώστες του, ενώ παράλληλα ζητάει και τα ρέστα σχετικά με την ανάρτηση με την οποία τους εκθέσαμε! 


Θα ξανανοίξει το troktiko;



Χαμός έχει γίνει από την Παρασκευή το βράδυ που έγινε γνωστό ότι το troktiko κλείνει και ανεβάζει την τελευταία του ανάρτηση. Ήταν όμως η τελευταία τελικά;

Καγιά-Κριθαριώτης: Ρομαντικές διακοπές στην Μύκονο

Η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης συνεχίζουν τις διακοπές τους... Αυτή τη φορά το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε να επισκεφτεί το νησί των ανέμων και περνά ρομαντικές στιγμές!

Προς συνέχιση της απεργίας οι ιδιοκτήτες φορτηγών



Να συνεχίσουν την απεργία τους φέρονται αποφασισμένοι οι ιδιοκτήτες των φορτηγών δημόσιας χρήσης, οι οποίοι δείχνουν να επιμένουν στη σκληρή στάση που ακολουθούν, αντιδρώντας στις ρυθμίσεις του προωθούμενου νομοσχεδίου για τις εμπορευματικές μεταφορές.

Παρηγοριά σε... μοντέλο βρήκε η Kate Winslet


Tην «έφαγαν» η μοναξιά και το μαράζι την Kate Winslet, η οποία φαίνεται πως βρήκε νέο αμόρε 4 μήνες μετά το διαζύγιό της από τον Sam Mendes. Ποιός είναι ο εκλεκτός; Ο Louis Dowler, λένε οι φήμες, ένα πανύψηλο μελαχρινό μοντέλο!

"Ξεκλείδωτο" πλέον το iPhone της Apple



Αναθεωρήθηκε τη Δευτέρα ο αμερικανικός νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας προκειμένου να επιτρέψει το "ξεκλείδωμα" των κινητών τηλεφώνων, τροποποίηση στην οποία αντιτίθετο η Apple, το iPhone της οποίας μέχρι στιγμής διατίθετο αποκλειστικά με σύνδεση στον πάροχο ΑΤ&Τ.

Το "X-factor 3" στην Κύπρο


Αυτή την εβδομάδα η κριτική επιτροπή του "X-factor 3" είναι στην Κύπρο και αναζητά τα νέα ταλέντα! Όλο το καλοκαίρι τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ψάχνουν νέους τραγουδιστές. Μάλιστα ο Γιώργος Θεοφάνους είπε χαρακτηριστικά ότι είναι χαρούμενος που γίνονται οντισιόν στην πατρίδα του και φυσικά δεν δίστασε να αποκαλύψει στην εκπομπή «Elatte» ότι «Αν δεν ήταν στο X-factor ο Νίκος Μουρατίδης θα του έλλειπε… Σκυλί που γαβγίζει μην το φοβάστε!»

Παραλύουν οι μεταφορές

Η έλλειψη καυσίμων είναι το πρώτο πλήγμα στην αγορά από την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών  βυτιοφόρων Δ.Χ οι οποίοι φαίνεται να επιμένουν στην απεργία διαρκείας που ξεκίνησαν από τη Δευτέρα, ενώ σήμερα στις 18:00 αποφασίζουν εάν αποκλείσουν και τα διυλιστήρια, ενώ σε απεργία προσανατολίζονται και οι πρατηριούχοι

Με άνοδο έκλεισε η Wall Street

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας στις αγορές της Νέας Υόρκης.
Καλά στοιχεία από την αγορά της πρώτης κατοικίας βοήθησαν στην άνοδο  των δεικτών.
Ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 0,97% και διαμορφώθηκε στις 10.525,43 μονάδες. Κέρδη 1.12% για τον S&P 500 που έκλεισε στις 1115.00 μονάδες ενώ ο NASDAQ έκλεισε στις 2296.43 μονάδες με άνοδο κατά 1.19%.

Ερωτήματα για τη φονική πυρκαγιά στο Ηράκλειο

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Κρήτης από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα σε πολυκατοικία της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι 12.


Αλεξανδράκη:«Μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το χώρο του μόντελιγκ κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το κορίτσι που έγινε γνωστό από το ριάλιτι μοντέλων, «Νext top model».

Η μελαχρινή Κρητικιά δηλώνει αηδιασμένη από τον χώρο του μόντελινγκ και δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι κάποιοι ζητούν από τα όμορφα κορίτσια να κοιμηθούν μαζί τους έναντι αμοιβής.

Χάος από τα προβλήματα στον ανεφοδιασμό καυσίμων

Με απεργιακές κινητοποιήσεις απειλούν και οι πρατηριούχοι μέσα στα επόμενα 24ωρα με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, το οποίο καταργεί τις αποστάσεις ασφαλείας για την ίδρυση πρατηρίων υγρών καυσίμων. 

Νάσος Γουμενίδης : Το αραβικό πάρτυ εν πλω με τις μοντέλες B class


Έχω “σκάσει μύτη” στην Πάρο εδώ και μερικές μέρες και χαλαρώνω. Όσο και να έχω ψαχτεί στα εξωτερικά σαν την σούμα και τ’ αμπελοφάσουλα της Πάρου δεν έχω δεί… Τι να το κάνεις το Μπαλί όταν έχεις δίπλα σου το κορμί; Μου λέει ο φίλος μου ο Γιώργος-ο γητευτής της ξαπλώστρας- στην μεγάλη Σάντα Μαρία. Αράζω στο μπαρ της παραλίας και σε λίγη ώρα όλη η εργένικη παρέα μαζεύεται. Παιδιά γηγενή. Αναψοκοκκινισμένα τυπάκια που τα συναντάω κάθε χρόνο στο νησί. Ένα νησί που το ελέγχουν πλήρως. Ότι κινείται… ότι πετάει.

Φουρθιώτης-Αλεξανδράτου: Υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι;

Όλα τα έχουμε δει από το καλλιτεχνικό δίδυμο Μένιου Φουρθιώτη-Τζούλιας Αλεξανδράτου, τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να το δούμε και στην πολιτική! Από τους χορούς, τα τραγούδια και τα ροζ βίντεο...τώρα οι δυο επώνυμοι θέλουν να μπουν και στην πολιτική και έτσι ετοιμάζουν βαλίτσες, όχι για Μύκονο, αλλά... για τη Βουλή!

Τι έκαναν Βανδή-Κοκκίνου στη Ρόδο;

Στη Ρόδο για συναυλία βρέθηκαν το Σάββατο 24 Ιουλίου η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου, οι οποίες όμως συνδύασαν το… τερπνόν μετά του ωφελίμου! Οι δυο τραγουδίστριες και πολύ φίλες επισκέφτηκαν το νησί των Ιπποτών για live εμφάνιση στις 24 Ιουλίου, ενώ την επόμενη ακριβώς ημέρα είχαν συναυλία στη Σύμη.

καλησπερα!

Και εμείς σε  διαμαρτυρία θα σταματήσουμε την λειτουργία του blog μας για διαμαρτυρία για το κλείσιμο του τρωκτικού!Τρωκτικό σε ευχαριστούμε πολλή για όσα έκανες για εμάς και ελπίζουμε να σε ξαναδούμε να δημοσιεύεις αναρτήσεις άλλα μέχρι τότε το blog μας αναστελη την λειτουργία του..

Με εξώδικο απαντά η Τσιμτσιλή στην Τζούλια


Με... εξώδικο απαντά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην κόντρα που ξέσπασε με την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία κατέθεσε μήνυση κατά της παρουσιάστριας και σε δήλωσή της την αποκαλεί «άγνωστη, άσχημη και πρώην χορεύτρια βαρελιών».

Συναντήσεις σε Alter και Alpha για την Μ. Αραμπατζή


Κινητικότητα στα κανάλια για να κλείσουν οι συνεργασίες της επόμενης σεζόν. Η Μ. Αραμπατζή αρνήθηκε πρόταση να μετάσχει στο πάνελ του Κους -  Κους για την επόμενη σεζόν, κρατάει όμως ανοιχτή την πόρτα με τον σταθμό για ενδεχόμενη συνεργασία σε άλλο πρότζεκτ. Το προηγούμενο διάστημα είχεσυνάντηση και με υψηλόβαθμο στέλεχος του Alter ενώ είναι γνωστό ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις από το παρελθόν με τον Γιώργο Καραμέρο.

Στα κρατητήρια γνωστός παρουσιαστής


Στα κρατητήρια του Πειραιά βρέθηκε περίπου στις 11:30 της Παρασκευής ο παρουσιαστής του Extra 3, Φίλιππος Καμπούρης, καθώς εναντίον του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για συκοφαντική δυσφήμηση και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 8 μηνών.

Καλησπέρα

Καλησπέρα σας.Σας ενημερώνουμε ότι η φόρμα για να επικοινωνήστε μαζί μας και για να μας στείλετε μια ανάρτηση είναι έτοιμη διορθώσαμε κάποια ορθογραφικά λάθη που υπήρχαν.Περιμένουμε με ανυπομονησία να μας στείλετε.

Αποκλειστικό: με τον Ματέο στην Πύλο η Ελένη


Στην Πύλο με τον Ματέο Παντζόπουλο είναι αυτές τις ημέρες η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star! Μπορεί η παρουσιάστρια να συνεχίσει τις συζητήσεις για την ανανέωση της εκπομπής της, ωστόσο, βρήκε ευκαιρία για ξεκούραση με τον καλό της φίλο.


Με δελτίο Τύπου, το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε χθες και επίσημα πλέον την καλοκαιρινή συνεργασία του με την δημοσιογράφο Ράνια Θρασκιά. Έπειτα από κάποια χρόνια αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η παρουσιάστρια επιστρέφει με νέα εκπομπή τύπου infotainment, που θα προβάλλεται καθημερινά 7-11 το πρωί. Το μαγκαζίνο θα’ χει τίτλο «Elatte», κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα και θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές όλο το καλοκαίρι.


Όλα καλά με τον Επστάιν


Ευχάριστα είναι τα νέα από την κατάσταση της υγείας του Ντένις Επστάιν, καθώς μετά την παραμονή του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο κεφάλι, την μέση ή τα πλευρά. 
 

Τιτανομαχία, Galaxy S vs XPERIA X10 vs Desire vs Nexus One


Τα πάντα όλα! Ποια οικονομική κρίση, ποιες άδειες τσέπες, εμείς τα θέλουμε εδώ και τώρα. Είναι τα τέσσερα ισχυρότερα Android κινητά με επεξεργαστή 1GHz και θα μονομαχήσουν για το θρόνο και το πρεστίζ του καλύτερου smartphone μέσα στο 2010. Αυτά είναι νέα, αυτές είναι εξελίξεις, τι και αν κοστίζουν ένα μηνιάτικο, τι και αν έχω το 3GS, ένα από τα τέσσερα θα το αποκτήσω. Εσείς ποιο θα επιλέγατε και γιατί;

Σπίτι στην Άνδρο ψάχνει η Ελένη


Mε... real estate στην Άνδρο φαίνεται πως ασχολείται η Ελένη Μενεγάκη, καθώς φήμες την θέλουν να ψάχνει οικόπεδο ή σπίτι στο νησί. Στο μεταξύ, δημοσίευμα περιοδικού αναφέρει πως η ξανθιά παρουσιάστρια είχε συνάντηση με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

Ξεκινούν τα προημιτελικά του Μουντιάλ

Με δύο αγώνες για την προημιτελική φάση συνεχίζεται την Παρασκευή το Μουντιάλ, που είχε διήμερο ρεπό (ώστε να χαρούν και λίγο οι κυρίες μέσα σε αυτόν τον μληνα της μπάλας). Η πρώτη νοκ άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής ολοκληρώθηκε, τα φαβορί πήραν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση αλλά τώρα τα ψέματα τελείωσαν.

Ο Τζουντ Λο στη νέα ταινία του Σκορτσέζε

Στον απόηχο του μελλοντικού του γάμου με τη Σιένα Μίλερ, ο Τζουντ Λο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε με παραγωγό… τον Τζόνυ Ντεπ!

Ξέφραγο αμπέλι η δημόσια διοίκηση



Την ετήσια έκθεση για τη δημόσια διοίκηση παρουσιάζει ο κ. Λέανδρος Ρακιτζής.
Κραυγαλέες περιπτώσεις κακοδιοίκησης, παράβασης καθήκοντος και άλλων ατασθαλιών εντόπισε στο δημόσιο ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιτζής.

Ξανά μαζί Ράπτη – Μαρακάκης


Μαζί φαίνεται ότι είναι πάλι ο Γιάννης Μαρακάκης και η Έλενα Ράπτη. Ο ντόρος που προκλήθηκε από τα media γύρω από τον χωρισμό τους, μετά την χωριστή εμφάνισή τους στον γάμο του ζεύγους Λιάγκα -Σκορδά ήταν ηαφορμή για συναντηθούν, να συζητήσουν και τελικά να προσπαθήσουν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Διορθώσεις στο ν/σ για το ασφαλιστικό από το υπουργείο Εργασίας


Σε  διορθώσεις επί συγκεκριμένων άρθρων του σχεδίου νόμου για το νέο ασφαλιστικό σύστημα προχώρησε την Πέμπτη στη Βουλή το υπουργείο Εργασίας.
 

Πιο συγκεκριμένα οι αλλαγές μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τα εξής:

Να ποιοι κλέβουν τα λεφτά μας στο Δημόσιο


πίστευτα στοιχεία διαφθοράς, κακοδιαχείρησης και κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος έφερε στην επιφάνεια ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής. Παρά το ότι έχουν χαθεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, οι έλεγχοι αφορούσαν 981 υποθέσεις και μάλιστα μόνο για το 2009. Από αυτές, οι 909 παραπέμφθηκαν στο  εισαγγελέα, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε αρκετές.

Βασίλισσα της ομορφιάς χωρίς μαλλιά

Μπορεί να πάσχει από αλωπεκία και να είναι αναγκασμένη να φοράει περούκα, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την Kayla Martell να αναδειχθεί Mις Delaware και να διεκδικεί πλέον τον τίτλο της ομορφότερης κοπέλας στις ΗΠΑ!